Top 5 This Week

Related Posts

Bătrână bolnavă de epilepsie tâlhărită de un individ în propria casă

O femeie în vârstă de 63 de ani, bolnavă de epilepsie, a fost atacată în casă de un individ care i-a pus cuţitul la gât şi a ameninţat-o cu moartea dacă nu îi spune unde îşi ţine banii. Fapta s-a petrecut luni după-amiază, în comuna Marginea, în plină zi, autorul plecând din casa bătrânei cu suma de 1.700 de lei.

Din cercetările derulate de poliţişti rezultă că luni, în jurul orei 16.00, femeia în vârstă de 63 de ani era singură în casă, în dormitor, unde făcea curăţenie. La un moment dat, în încăpere a intrat un individ care a început să o ameninţe. Bătrâna i-a spus atacatorului că îşi ţine banii într-un sertar al unui dulap, într-o carte. Individul a găsit suma de 1.700 de lei, toate economiile bătrânei bolnave de epilepsie, după care a fugit.

Fiul femeii a fost primul care a ajuns la faţa locului, după comiterea faptei. „Am găsit-o pe mama pe un scaun, era foarte speriată… Am sunat la ambulanţă, mi-a spus că a venit un ţigan pe care îl ştie din vedere, i-a pus cuţitul la gât şi i-a cerut banii”, a declarat fiul femeii.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticată cu atac de panică, fără a avea leziuni prin violenţă.

Bătrâna susţine că individul i-a spus că îi taie capul dacă nu spune unde are bani, scoţând un cuţit. În acel moment, bătrâna a intrat în panică şi a căzut, spunându-i individului unde să caute banii.

Victima le-a spus poliţiştilor că..

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles