Top 5 This Week

Related Posts

Beat la volan de 2 ori în 14 zile, pe același drum

Un individ de 29 de ani, din Dornești, care a fost prins băut la volan vineri dimineață, a fost recunoscut de polițiști pentru că pe 14 octombrie fusese depistat băut, în aceeași mașină, pe același drum. Soferul avea dreptul de a conduce suspendat și s-a ales cu două dosare penale.

Ieri dimineață, la ora 02.30, o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Gălănești a făcut semn regulamentar de oprire autoturismului Volkswagen care se deplasa pe un drum comunal neclasificat din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 200 de metri, după care șoferul a fost blocat și oprit. La volanul mașinii a fost identificat Stefan Cobelea, de 29 de ani, din comuna Dornești, cunoscut de polițiști, întrucât la data de 14 octombrie a.c., pe același traseu și cu același autovehicul, acesta a fost depistat conducând cu o alcoolemie peste limita legală, fiindu-i întocmit un dosar penal, de la acea dată individul având dreptul de a conduce suspendat.

Cum Cobelea mirosea a băuturi alcoolice, i s-a cerut să sufle în aparatul etilotest, acesta refuzând, după care a fost dus la Spitalul din Rădăuți, unde a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere a unui vehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce i-a fost suspendat” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

obiectivdesuceava.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles