Actualitate

ȘOCANT! Bebeluș găsit înghețat și mușcat de câini în Gara Burdujeni

bebeluș găsit înghețat gara burdujeni

Tragediile se țin lanț. Un bebeluș a fost găsit înghețat și înconjurat de câini în Gara Burdujeni. ATENȚIE! Acest articol vă poate afecta emoțional.

În apropiere de magaziile CFR din Gara Burdujeni, situate lângă nişte buncăre de gunoi, o persoană a observat o haită de câini care trăgeau de o pungă de plastic. Persoana respectivă s-a apropiat şi a fugărit câinii, iar când a deschis punga şi s-a uitat mai atent a avut un adevărat şoc. În pungă se afla cadavrul unui bebeluș din care câinii reuşiseră să mănânce o bună parte din mâna dreaptă.

Persoana respectivă a sunat la 112 şi a chemat la faţa locului poliţia. Primii care au ajuns acolo au fost poliţiştii de la Transporturi Feroviare, care au început primele investigaţii.

La prima vedere, se observa că pruncul era îngheţat, acesta fiind şi motivul pentru care câinii nu au reuşit să-l mănânce cu totul. Cadavrul ciopârţit al micuţului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Pentru că trupul era şi duminică îngheţat, autopsia va fi efectuată luni.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, în colaborare cu poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi cu cei de la Transporturi Feroviare.

Între timp, poliţiştii au verificat şi continuă verificarea spitalelor din zonă pentru a afla dacă nu cumva mama a născut şi apoi a plecat şi a abandonat micuţul. O altă ipoteză de lucru este aceea că, fiind o zonă de tranzit, mama putea veni de oriunde, iar după ce a abandonat copilul a plecat mai departe.

Articol preluat de pe monitorulsv.ro

Sus