Actualitate

Accident mortal: biciclist spulberat de o mașină la ieșire din Suceava

biciclist-spulberat-de-o-masina-la-iesire-din-suceava

Accident mortal de circulație la ieșire din Suceava spre Pătrăuți, un biciclist de 72 ani fiind pur și simplu spulberat.

Biciclistul, pe nume Saghin Vasile din Pătrăuți, a fost spulberat de mașina unui șofer în vârstă de 80 de ani. În urma impactului foarte puternic, biciclistul a fost proiectat pe parbrizul autoturismului, de unde a plonjat cu capul de asfalt. Șoferul vehiculului, C. Chihaia din Suceava, susține că biciclistul s-ar fi aflat între benzile de circulație și nu a putut evita impactul.

Cadrele SMURD ajunse la fața locului au efectuat manevre de resuscitare minute în șir, însă în zadar. Pacientul era într-o baltă de sânge, cu leziuni grave la nivelul capului. Ceilalți șoferi care au oprit în zonă erau revoltați de felul cum a fost accidentat biciclistul și se întrebau dacă nu cumva vârsta șoferului și-a spus cuvântul și din această cauză nu ar fi văzut biciclistul din fața sa.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost avariată în partea din față, iar parbrizul spart. Șoferul a fost verificat cu etilostestul, rezultatul fiind negativ. Pe numele său polițiștii au întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă.

Sursă informații și foto: informatiata.ro

Sus