Actualitate

Black Friday de Bucovina

black friday bucovina demax

Black Friday din acest an are loc în data de 18 noiembrie 2016 începând cu ora 00:00, prelungindu-se tot weekendul urmat acestei vineri, deși unele magazine au ales să ofere reduceri pe perioade mai îndelungate. Fenomenul Black Friday a devenit extrem de popular și este de fapt ziua care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Cu acest prilej, marile magazine se întrec în a oferi prețuri cât mai bune și promoții care mai de care încât să atragă clienți cât mai mulți.

Având în vedere că baza acestui fenomen este în online, bucovinenii vor fi privilegiați de un brand ce a pornit chiar din Rădăuți, Bucovina: Demax.ro, magazin online de electronice și electrocasnice, lansat pe piață din anul 2012, apropiindu-se în acest an de o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Între 18 și 20 noiembrie Demax.ro vine cu super-promoții și pregătește o campanie grozavă: „Anul acesta vom organiza cea mai mare campanie de Black Friday din istoria firmei. Mă aștept la rezultate extrem de bune ținând cont de creșterea economică înregistrată. Clienții vor beneficia de oferte deosebite și pentru că sunt un patriot convins și bucovinean de sânge, m-am gândit să fac o surpriză plăcută bucovinenilor mei: transport gratuit în tot județul Suceava”, spune domnul Vasile Bîzgan, fondatorul Demax.ro.

black friday de bucovina demax

Vor fi reduceri de până la 60% la toată gama de aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, aparate pentru gătit, televizoare, electrocasnice mici, aparate pentru îngrijire personală și toată gama de aparate pentru bucătărie. Un preț mic nu trebuie să fie mereu o înșelătorie, atât timp cât site-ul și magazinul de unde cumpărăm este de încredere, iar Demax.ro este cel mai mare magazin online din județul Suceava și în top 10 la nivel național pe piața electrocasnicelor din online.

Nu uitați: vineri, 18 noiembrie, se dă startul la cumpărături, deoarece Black Friday devine deja o tradiție din ce în ce mai puternică, cu reduceri dominante la produsele electronice și electrocasnice.

Sus