Actualitate

Bucovina Rădăuți a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga a III-a

Bucovina-Radauti

Echipa Bucovina Rădăuți, antrenată de Daniel Bălan a bifat un nou succes în campionat, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Stoian (‘72) și Jamilu (‘85).

CSM Bucovina Rădăuți a ajuns la cinci victorii consecutive în ­cam­pionatul Liga a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, cu scorul de 2-0, într-o partidă contând pentru etapa a XI-a din seria întâi.

După o primă repriză albă, fără ocazii clare de gol, trupa antrenată de Daniel Bălan a deschis scorul în minutul 72, când Vitu a centrat în careu, juniorul din poarta gazdelor a boxat greșit, iar Stoian a impins mingea cu capul în plasă. Covăsenenii puteau egala peste doar câteva minute, la un șut în care mingea a căzut pe bara porții apărate de Prutean. Formația suceveană și-a securizat victoria cu cinci minute înainte de final, când nigerianul Jamilu a înscris cu un șut de la 20 de metri, sub bara transversală.

KSE Târgu Secuiesc – CSM Bucovina Rădăuți s-a terminat 0-2, iar cu șase victorii și un egal în ultimele șapte runde, Ionesi și compania urcă în prima jumătate a clasamentului, la doar trei puncte de liderul Oțelul Galați.

CSM Bucovina Rădăuți: Prutean – Alecsandru, Vișinar, Florescu, Antonesei – Vitu, Jamilu – Stoian, Ungurianu, Ionesi – R. Ciobanu. Antrenor: Daniel Bălan. Pe parcurs au mai evoluat: Timiș, Macovei, Ionuț Mihai și Tironeac.

“A fost un meci greu, de luptă, pe în fața unei echipe care nu păcălește fotbalul pe teren propriu. Gazdele au controlat jocul, au avut posesia, dar noi am stat bine în teren și am știut să speculăm pe final spațiile pe care ni le-au lăsat”, a precizat atacantul rădăuțenilor, Iulian Ionesi.

In runda următoare, CSM Bucovina va primi sâmbătă, de la ora 14.00, pe Municipalul din Rădăuți, vizita celei de-a treia clasate în serie, CSM Roman.

Sus