Actualitate

Cadavru putrezit găsit într-un apartament din Rădăuți

cadavru putrezit găsit în apartament Rădăuți

În noaptea de joi spre vineri după miezul nopții, Poliția Municipiului Rădăuți a primit un apel prin 112 care anunța faptul că un cadavru a fost găsit într-un apartament din Rădăuți.

Apelul a fost din partea Cristinei M., care anunța faptul că Mihai M. în vârstă de 79 de ani din Rădăuți a fost găsit decedat în apartamentul său, unde locuia singur. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit acest cadavru al celui ce a fost Mihai M. în dormitorul locuinței sale, lângă pat, fiind deja în stare de putrefacție. Cu această ocazie a fost găsită și cheia bătrânului în apartament.

Din investigațiile făcute de oamenii legii a reieșit că decedatul locuia singur, iar din ziua de 7 iunie acesta nu a mai fost văzut. Fratele său, Virgil M., își făcea griji cu privire la faptul că acesta nu mai răspundea la telefon, iar în seara de 15 iunie au mers la locuința bătrânului. Deoarece ușa apartamentului era încuiată, au intrat cu o cheie de rezervă ce o aveau de la proprietar, unde au găsit cadavrul.

Deoarece corpul lui Mihai M. era în stare de putrefacție nu s-a putut face examinarea cadavrului, care a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în ve­derea efectuării autopsiei. Deocamdată nu sunt suspi­ciuni cu privire la cauza decesului. În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. (D.Z.)

Articol preluat de pe obiectivdesuceava.ro

Sus