Actualitate

Cadre medicale grav acuzate de familia unei paciente pe patul de moarte

cadre-medicale-grav-acuzate-de-familia-unei-paciente-pe-patul-de-moarte

Cadre medico-sanitare de la Spitalul Județean Suceava sunt grav acuzate de rudele unei paciente în vârstă de 70 de ani ce e la spital de pe data de 1 august și a ajuns să se zbată între viață și moarte.

Povestea tristă a unei paciente de la Spitalul Județean Suceava, prezentată de Informația-ta de Suceava. Deși a venit la spital pe picioarele ei, după o săptămână de la internare, femeia se zbate între viață și moarte la Terapie Intensivă. Rudele acesteia spun că până acum medicii nu i-au dat un diagnostic clar: au spus că are enterocolită, apoi ciroză, apoi i-ar fi găsit ceva infecție în corp.. și că femeia a fost purtată timp de 12 ore prin spital până să fie internată, deși se simțea rău.

În urmă cu o săptămână, bătrâna a fost adusă la spital de fiică și de ginere. Acuza dureri abdominale și stare de rău. În primă fază, spun fiica și ginerele, medicii nici nu au vrut să o interneze și au recomandat să meargă în ambulatoriu, deoarece nu era un caz de urgență. Așa au și făcut, doar că în ambulatoriu pacienta a fost anunțată că trebuie să aibă programare pentru a fi consultată de un medic specialist. La insistențe, asistentele le-au spus că pot reveni la ora 12:00. Femeia în vârstă împreună cu fiica și ginerele au așteptat pe o bancă în curtea spitalului, deși îi era foarte rău. La ora 12 fiica pacientei le-a spus asistentelor să o ia în considerare pe mama ei, deoarece se simte rău și nu poate să o ducă acasă. Într-un final, a fost văzută de un medic internist și observându-i starea, a direcționat-o la urgențe pentru analize și internare. Au urmat iarăși ore de așteptare, iar la ora 23:00 abia.. femeia a fost internată la Secția de Infecțioasă, însă medicii nu știau exact ce are. Li s-a spus că e posibil să fie o infecție, dar după ce au făcut o ecografie, le-au spus că are ciroză.

Citește mai departe pe informațiata.ro

Sus