Actualitate

Camionul unui hoț de lemne a fost confiscat

camionul

Camionul unui locuitor al județului Suceava a fost indisponibilizat în județul Neamț, după ce acesta a fost prins cu aproape 30 mc de lemn ilegal. Astfel, se pare că modificările legislative efectuate în acest an încep să-și arate efectele.

Reamintim faptul că până la efectuarea acestor modificări polițiștii nu aveau cadrul legal pentru a indisponibiliza vehiculele cu care se fura lemn. Când cel prins cu lemn ilegal putea să-și păstreze camionul era de așteptat să continue cu aceeași activitate pentru a-și plăti amenda.

„Un tânăr de 24 de ani din judeţul Suceava a rămas pieton după ce s-a intersectat cu poliţiștii de la Secția Rurală Sagna. Bărbatul conducea un camion cu lemne și a fost oprit pentru control.
„Agenții au constatat că bărbatul, care conducea un autotractor cu semiremorcă în care se afla cantitatea de 27.55 mc material lemnos, nu deținea aviz de însoțire secundar sau alte documente prevăzute de legislația silvică sau legislația fiscală”, a precizat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.”

Citește continuarea știrii în ZCH News

Sus