Top 5 This Week

Related Posts

Cannabis trimis la Suceava în pungi cu mâncare pentru pisici

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, au trimis în judecată un tânăr sucevean acuzat că a trimis din Grecia în România, la Suceava mai exact, cantităţi de canabis ascunse în pungi cu mâncare pentru pisici. Inculpatul, Robert Ş., din Şaru Dornei, minor la data comiterii faptelor, a fost trimis în judecată recent, însă faptele sunt vechi, de pe parcursul anului 2013. Aceste fapte au fost desprinse dintr-un dosar mai amplu al structurilor de combatere a crimei organizate, astfel explicându-se trimiterea în judecată după aproape şase ani de zile.

Tânărul care acum are vârsta de 22 de ani este acuzat că a trimis din Grecia spre Suceava colete conţinând câte 30 şi 70 de grame de canabis, disimulate în pungi cu mâncare pentru pisici marca Whiskas, plus încă un colet cu cantitatea de aproximativ 90 de grame de canabis. În total, aşadar, ar fi vorba de aproape 200 de grame din acest drog trimise spre România. Faptele au fost comise la diferite intervale din perioada aprilie-octombrie 2013.

Inculpatul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc, faptă prevăzută de articolul 3, aliniat 1, din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului ilicit de droguri.

Procesul va începe la Tribunalul Suceava, iar inculpatul se bucură de prezumţia de nevinovăţie până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles