Top 5 This Week

Related Posts

Captură de senzație în Vicovu de Sus

După o săptămână de cercetări, Poliția orașului Vicovu de Sus a reușit să facă în cursul zilei de ieri o captură extrem de importantă.  Se pare că aceasta a reușit să îi identifice și rețină pe cei care se fac vinovați de spargerea unei locuințe săptămâna trecută, incident pe care l-am relatat într-un articol la puțin timp după ce s-a întâmplat.

După cum poate că vă amintiți în intervalul 28 aprilie  – 5 mai locuința unui bărbat de 47 de ani din Vicovu de Sus, care nu se afla la domiciliu, a fost spartă și au fost sustrase mai multe scule electrice.

Astfel, la data de 11 mai 2016, în urma cercetărilor efectuate de către poliție, s-a reușit identificarea infractorilor și stabilirea datei pe care s-a comis spargerea (4 mai 2016). Dovezile adunate de oamenii legii îi indică drept responsabili pe trei indivizi din Vicovu de Sus: un bărbat în vârstă de 39 de ani, un tânăr în vârstă de 18 ani și un minor de 16 ani.

Cele trei persoane au fost reținute ieri în arestul IPJ Suceava pentru comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, urmând ca astăzi să fie prezentați în fața Judecătoriei Rădăuți în vederea luării unei măsuri privative de libertate.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles