Top 5 This Week

Related Posts

Caravana EQ la Auto Schunn Suceava

Pe 13 iulie, sucevenii pasionați de mașinile electrice au avut ocazia să testeze cele mai noi modele de la Mercedes-EQ, în cadrul unui eveniment organizat de Auto Schunn.

Echipa Auto Schunn a urat invitaților un bun venit în universul mobilității electrice, evenimentul desfășurându-se sub ideea de ,,Redescoperă orașul în stilul tău. O experiență electrică în stil Mercedes-EQ.”.

Caravana a avut ca punct de pornire showroom-ul Auto Schunn din str. Humorului, nr. 132, Șcheia. Aici, invitații au avut ocazia să experimenteze starea de zen, oferită atât de conceptul zonei de relaxare organizată cu plante vii, sucuri naturale de ghimbir și turmenic, socată produsă local, aromaterapie cu uleiuri esențiale și muzica relaxantă, cât și de fascinația oferită de condusul unei mașini electrice.

La plecarea pe traseu, reprezentantul Auto Schunn le-a vorbit invitaților despre ceea ce înseamnă Mercedes-EQ ca întreg ecosistem și viziune, dar și despre motoarele electrice, sistemele de frânare recuperative, baterii și sisteme de încărcare.

Mai departe, traseul evenimentului a bifat apoi cele mai atractive obiective ale orașului. Invitații au avut ocazia să testeze modelele 100% electrice în traficul Sucevei, opririle desemnate de pe traseu fiind la Cetatea de Scaun a Sucevei, zona de agrement Tătărași, iar pentru oprirea finală și prânz, grădina de vară Eden Garden. La fiecare dintre aceste opriri, invitații au fost întâmpinați de materiale video ale brand ambasadorilor Mercedes-Benz, respectiv Cătălin Ștefănescu, Andi Moisescu și Andreea Esca.

Pe lângă design-ul atractiv, plăcerea excepțională de a conduce pe care le-au oferit-o autoturismele electrice, invitații au apreciat și practicabilitatea ridicată, siguranța și fiabilitatea. Mobilitatea electrică înseamnă pe lângă emisii zero, o deplasare silențioasă dar și o experiență de șofat complet nouă, orientată spre viitor, grație inovației la cel mai înalt nivel.

Viitorul este aici și vine cu o ofertă de nerefuzat pentru autoturismele electrice: ecotichet de 45.000 lei, 12 rate CASCO gratuite și o stație de încărcare cadou, la achiziția unui model electric EQA sau EQC.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles