Advertoriale

Caravana SUV-urilor Mercedes Benz Auto Schunn Suceava

Descoperă puterea în toate formele ei este numele evenimentului desfășurat la Suceava între 2 și 3 octombrie, organizat de echipa Auto Schunn.

Timp de două zile, Suceava a devenit punctul Mercedes-Benz central al țării, îmbinând cu succes o adevărată demonstrație de forță, tehnologie, inovație și cai putere.

Participanții la eveniment au avut ocazia să testeze atât pe asfalt cât și pe teren ușor accidentat, noile modele SUV de la Mercedes-Benz: GLA, GLB, GLC, GLC Coupe și GLE.

Traseul a pornit de la sediul Auto Schunn din Șcheia, str. Humorului, nr. 132 și a continuat până în comuna Păltinoasa unde a fost prima oprire.

Șoferii au schimbat mașinile după ce organizatorii au dezinfectat principalele elemente interioare și exterioare, apoi au pornit spre Solonețul nou.

Traseul pe drumul dintre Solonețul Nou și Pleșa a oferit participanților ocazia perfectă de a testa capacitățile offroad ale mașinilor. Trenul de rulare cu gardă la sol mai înaltă și unghiurile specifice modelelor SUV oferind mai multă libertate de mișcare pe teren accidentat. Tot aici a avut loc și cea de a doua oprire, participanții schimbând din nou mașinile pentru a avea ocazia să conducă fiecare model.

Caravana SUV-urilor și-a continuat drumul prin Mănăstirea Humorului, Humor și apoi Capu Câmpului unde, la pensiunea Acasă în Bucovina, participanții au avut ocazia de a admira și noul model GLE Coupe în timpul pauzei de cafea.

Evenimentul s-a dorit a fi un prilej de a testa și simți cu adevărat prin toate simțurile experiența de a conduce un Mercedes-Benz.  Dincolo de design-ul inconfundabil al SUV-urilor, toate caracteristicile particulare fiecărei clase au putut fi experimentate pe deplin de-a lungul celor trei ore de traseu.

Noul model GLA are o mare varietate de caracteristici, atât de siguranță cât și de confort, care îl fac potrivit pentru toate micile aventuri ale vieții cotidiene.  Habitaclul îmbină înalta tehnologie cu sportivitatea iar designul său fixează noi standarde moderne în privința formelor. Display-ul widescreen dotat cu sistemul de operare multimedia de la Mercedes-Benz este inovativ, intuitiv și inteligent, conectându ușor șoferul și pasagerii cu universul digital.

Fie că șoferul alege să utilizeze touchpad-ul din consola centrală, butoanele touch control de pe volan sau display-ul tactil, conceptul de operare tactilă conectează toate aceste opțiuni între ele pentru a oferit un maxim de flexibilitate în orice moment.

Opțiunea de operare vocală Linguatronic ajută șoferul să acceseze sistemul MBUX fără a lua mâinile de pe volan, tot ce așteaptă mașina fiind comanda ”Hey Mercedes”, ceea ce crește nu doar siguranța ci și confortul.

MBUX oferă și realitate augmentată pentru sistemul de navigație pentru a ajuta la orientarea ușoară în trafic. Acesta combină indicațiile grafice de navigație cu imagini surprinse live.

Se spune despre GLB că este cel mai versatil model compact de SUV construit vreodată de Mercedes-Benz, fiecare linie și detaliu al său fiind subordonat unui scop: să ofere cât mai mult spațiu posibil.

Cu un al treilea rând de scaune disponibile opțional, modelul GLB oferă loc pentru până la șapte persoane, oferind un spațiu interior care se adaptează perfect vieții cotidiene.

Funcția de Hands-Free access permite deschiderea hayonului fără atingeri. În acest sens, zona de senzori de sub bara de protecție spate sesizează o mișcare a piciorului, fiind deosebit de utilă atunci când este nevoie de încărcarea bagajelor.

Noul model GLC emană o putere și mai mare tipică SUV. Noile elemente esențiale de design sunt partea frontală cu farurile LED High Performance și ornamentele de evacuare reproiectate în partea din spate.

Particularitățile tehnice oferă sensibil mai multă adrenalină la volan, trenul de rulare sport al unui model GLC cu linie de echipare AMG line asigurând un condus dinamic prin excelență. La interior, modelul GLC oferă eleganță maximă și calitatea cea mai bună până la cele mai mici detalii. Accentele luxose și ambientul nobil al habitaclului vor oferi bucuria de a conduce în fiecare zi.

Habitaclul urmărește să facă trecerea timpului cât mai plăcută și simplă, cu noul concept de operare touch, display-uri complet digitale, scaune sport și sistem de sunet surround Burmester.

Modelul GLC Coupe este la fiecare metru, altfel. Mai independent și mai puternic ca niciodată, acest model emană și mai multă dominare tipică modelelor SUV.

Vopsele exclusive, materiale nobile și perfecțiunea în prelucrare cu respect pentru detalii, pun în evidență personalitatea mașinii și transformă condusul în plăcere.

Trenul de rulare opțional Dynamic Body Control cu reglarea amortizării crește considerabil agilitatea noului GLC Coupe.  Prin simpla apăsare a unui buton, se poate obține o experiență de conducere mult mai confortabilă sau mai dinamică. În acest scop sunt disponibile trei trepte, confort, sport și sport+, în funcție de opțiunea de a călători confortabil, sportiv sau ultra-sportiv. Amortizarea se face continuu și pentru fiecare roată în parte, pentru un grad și mai ridicat de siguranță și confort în rulare.

Mai inteligent și mai vigilent ca niciodată, ultimul model disponibil în cadrul caravanei, noul GLE, trasează o nouă imagine a SUV-urilor, mașina fiind dominată de calm.

Suprafețe senzoriale, forme proeminente și liniile clare sunt caracteristicile elegante ale noului GLE. Cu greu se poate exprima forța în structuri mai elegante și mai dinamice, fiecare funcție și detaliu având un singur scop: de a oferit cât mai mult spațiu liber și confort.

Unul dintre aspectele cele mai importante ale noului GLE este inteligența. Prin intermediul sistemelor de siguranță și asistență, mașina fiind capabilă să ofere ajutor și protecție considerabile.

La ore de vârf, în călătorii lungi pe timp de noapte sau trasee necunoscute, modelul GLE face viața mai ușoară exact în situațiile de stres. Acest lucru este posibil datorită unui concept care transformă fiecare drum cu un autovehicul Mercedes-Benz într-o experiență mai sigură și inconfundabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul la volan este timpul pentru relaxare, pentru încărcarea bateriilor și pentru  a ajunge la destinație nu doar în siguranță ci și relaxați.

Cei care nu au reușit să fie prezenți la acest eveniment și doresc să testeze unul dintre noile modele SUV Mercedes-Benz și să profite de ofertele disponibile sunt invitați să contacteze echipa Auto-Schunn Suceava la call-center: 0742036913  sau prin e-mail la suceava@auto-schunn.ro.

Links în ordinea apariției:

https://www.auto-schunn.ro
https://www.facebook.com/autoschunnsuceava
Sus