Actualitate

Ce greșeli să eviți atunci când îți construiești acoperișul

tigla-metalica-bilka

Atunci când îți construiești casa, trebuie să știi că acoperișul reprezintă o parte deosebit de importantă, iar de aceea trebuie să planifici în detaliu construcția sa. Nu numai că trebuie să alegi materiale de calitate superioară, ci totodată trebuie să ai grijă să alegi o echipă care poate garanta o lucrare de montaj cât mai corect efectuată.

Acoperișul nu are doar rol de înfrumusețare arhitecturală a casei, ci totodată acesta trebuie să îți protejeze casa. Drept urmare, materialele folosite ar trebui să fie cât mai bune, astfel încât rezultatul să fie unul cât mai atrăgător. În caz contrar, neplăcerile nu vor întârzia să apară. Iar pentru că un acoperiș poate fi destul de costisitor, îți dorești probabil să nu mai fii nevoit să dai alți bani pentru reparații mai târziu.

Împreună cu echipa de la Liner Ecomet, firmă din Suceava care oferă cel mai bun preț pentru tigla metalica Bilka, ne-am propus să prezentăm câteva dintre cele mai comune greșeli întâlnite la construcția acoperișurilor.Iată care sunt greșelile pe care ar trebui să le eviți:

Nu ignora calitatea pentru a alege cel mai mic preț

Nu e deloc ușor să construiești un acoperiș. Costurile pot fi destul de mari, iar de aceea multe persoane preferă să opteze pentru cele mai mici prețuri, din dorința de a face economii. Nu alege prețurile cele mai mici, sperând că astfel vei face o afacere foarte bună, ci optează mai degrabă pentru cel mai bun raport calitate-preț.

Nu îți construiești acoperișul în fiecare an, așa că ar trebui să depui un efort financiar astfel încât calitatea să fie pe primul loc. Un material de proastă calitate va avea o durabilitate scăzută, o rezistență foarte proastă și totodată se va strica foarte rapid. Iar în final, în urma tuturor cheltuielilor pentru reparații, vei concluziona că ai cheltuit mai mulți bani decât dacă ai fi ales încă de la început materiale de calitate.

Servicii de montaj de proastă calitate

Degeaba alegi cele mai bune materiale pentru acoperiș, dacă lași o echipă de amatori să se ocupe de construcție. Șansele ca aceștia să îți distrugă materialele și să îți facă o lucrare proastă sunt destul de mari. În plus, vei plăti manoperă pentru toate stricăciunile.

Chiar dacă situația financiară nu îți prea permite, ar trebui să depui totuși mai mult efort sau să aștepți mai mult timp pentru a alege o echipă de profesioniști care să îți construiască acoperișul. De asemenea, nici măcar ideea de a te ocupa singur de lucrare nu este prea bună.

Țigla metalică este ușor de montat, atâta timp cât ai experiența necesară. Dacă nu există însă experiență, atunci este foarte probabil ca lucrarea sa fie deficitară, ceea ce nu te va bucura prea mult.

Ignorarea sistemului pluvial

Sistemul pluvial este foarte important pentru un acoperiș durabil și rezistent. Apa de pe acoperiș ar trebui să se scurgă cât mai rapid și mai eficient, iar din acest motiv este necesar un bun sistem pluvial. În caz contrar, vor apărea foarte rapid infiltrațiile care vor afecta structura clădirii.

Alege corect dimensiunile jgheaburilor solicitând suportul specialiștilor.

Recomandările Liner Ecomet pentru un acoperiș durabil

Echipa de la Liner Ecomet, care îți oferă acoperișuri durabile în Suceava și în împrejurimi, recomandă ca acoperișul să fie privit ca pe o investiție pe termen lung, iar de aceea suma investită ar trebui să fie pe măsură. Vei evita astfel costuri ulterioare, precum cele pentru reparații, și te vei bucura de un acoperiș rezistent. De asemenea, este recomandată țigla metalică, un material foarte bun pentru acoperișuri care rezistă zeci de ani fără problemă.

În final, dacă vei alege o echipă de profesioniști care să se ocupe de lucrare, atunci cu siguranță rezultatul final va fi foarte satisfăcător.

Sus