Actualitate

Cinci posturi scoase la Punctul Poliției de Frontieră Aeroportul „Ștefan cel Mare”

Punctul de Frontieră a aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava a scos la concurs cinci posturi de agenți de poliție din structurile operative prin încadrare directă ca polițist.

Concursul va avea loc pe 5 noiembrie, iar înscrierile se fac prin depunerea unui dosar cu:

  • cererea de înscriere
  • declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare
  • CV (Curriculum-Vitae) model Europass
  • copie a cărții de identitate

la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, în București, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6. Aplicațiile pot fi depuse până la data de 4 octombrie 2016, urmând ca dosarul de recrutare în vederea participării la concurs să fie depus până la 19 octombrie. Înscrierile se fac personal, la adresa menționată, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul. La înscriere candidații vor prezenta cartea de identitate în original.

Candidații care au fost declarați „admis” la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante prevăzute a fi încadrate cu polițiști prin reîncadrare ca polițist sau încadrare directă, nu trebuie să aibă, la încadrare, calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizații cu caracter politic.

Găsiți mai multe detalii cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite de către candidații la concurs, cu privire la orele de depunere a dosarului sau alte informații pe SuceavaNews.ro

Sus