Top 5 This Week

Related Posts

Ciprian Sfichi, poliţistul tăiat cu o sabie la Rădăuţi, urmează să fie externat

Reprezentanţii Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi au anunţat, joi, că Ciprian Sfichi, poliţistul de 35 de ani tăiat cu sabia la Rădăuţi, urmează să fie externat după sărbătorile de iarnă.

Bărbatul şi-a revenit miraculos, deşi în data de 5 decembrie, când a fost victima atacului cu sabia, se spunea că are şanse minime de supravieţuire.

Medicii ieşeni consideră că doar fizicul lui impunător şi puterea lui de luptă au făcut ca Sfichi să treacă peste momentele dificile.

Totuşi, poliţistul continuă să aibă probleme pe partea stângă a corpului, astfel că încă nu îşi poate mişca mâna sau piciorul.

De aceea, poliţistul va fi transferat, după externare, la o clinică din Târgu Mureş pentru a efectua şedinţe de kinetoterapie. Se speră că, cu ajutorul exerciţiilor respective, Sfichi să-şi recapete în mare măsură puterea de a-şi folosi braţul şi piciorul stâng, însă asta înseamnă cel puţin şase luni de exerciţii de recuperare.

Pe de altă parte este clar că Sfichi nu va mai putea trece în câmpul luptei şi se caută soluţii pentru a fi trecut la o muncă de birou în momentul în care va dori să revină în efectivul forţelor de ordine.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles