Top 5 This Week

Related Posts

Clasa V Edition de la Mercedes-Benz

Clasa V Edition de la Mercedes-Benz 

V Edition este acum disponibil cu un Avantaj Client de pana la 9.458 euro (TVA inclus) 
Indiferent daca este vorba despre viata de familie sau de necesitatile afacerii tale, un autoturism Clasa V Edition se va adapta perfect nevoilor tale. Fii mereu in avantaj cu Clasa V Edition, un autoturism exclusivist si extrem de flexibil, cu ale sale caracteristici definite de inovatie, confort si fiabilitate.  

Modelul Clasa V impresioneaza prin nivelul de confort ridicat, specific Mercedes-Benz. De la spatiul generos, calitatea materialelor utilizate la interior si modul de prelucrare al acestora si pana la conceptul intuitiv de operare sau detalii precum iluminatul ambiental, toate au fost gandite pentru a va face timpul petrecut in Clasa V cat mai placut cu putinta. 

Indiferent daca va aflati pe autostrada sau pe un drum accidentat, suspensia se va adapta in functie de suprafata de rulare iar amortizarea va fi reglata, toate acestea oferindu-va un confort maxim in orice situatie. 

Cu un spatiu generos de depozitare si un habitaclu gandit astfel incat sa va faca petrecerea timpului in Clasa V mult mai usoara, va puteti bucura de micile bucurii ale vietii cotidiene stiind ca aveti un insotitor pe care va puteti baza cu incredere. Sistemele de asistenta si siguranta de pe Clasa V va asista in foarte multe situatii de trafic si astfel puteti ajunge la destinatie in siguranta si relaxati. 

O adevarata atractie vizuala, privit din afara, Clasa V atrage prin design-ul inconfundabil, pe cat de practic pe atat de frumos. 

Clasa V Edition beneficiaza de tractiune integrala 4MATIC, pachet parcare cu camera 3600, usi glisante actionate electric si multe alte dotari speciale pe care te invitam sa le descoperi la showroom. 

Vino la Auto Schunn Suceava, str. Humorului, nr. 132, Șcheia, pana pe 30 iunie 2021 si beneficiezi de pachetul edition valabil pentru Clasa V 250d Lung Avantgarde, Clasa V 250d Extralung Avantgarde, Clasa V 300d Lung Exclusive si Clasa V 300d Extralung Avantgarde. 

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles