Top 5 This Week

Related Posts

Cobrex Trans începe de astăzi să vândă bilete de avion pentru zborurile din Suceava către Madrid, Verona și București

Compania Cobrex Trans începe, de astăzi, să pună în vânzare bilete pentru zborurile pe care le va opera de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava către două destinații externe, Madrid (Spania) și Verona (Italia), dar și spre București.

Cobrex Trans a anunțat la începutul acestei luni, în mod oficial, că începând cu data de 14 iunie 2018 va opera zboruri din Suceava spre București și cele două destinații externe. Conducerea companiei a anunțat că biletele pentru aceste zboruri se pot achiziționa începând de astăzi, 16 aprilie 2018, de pe internet, de pe pagina proprie a companiei, www.cobrextrans.com, sau de pe platforma internațională de vânzări bilete și servicii www.worldticket.com. De asemenea, biletele se mai pot achiziționa și direct de la agenția de ticketing din incinta Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, dar și de la mai multe agenții de turism din Suceava, Vatra Dornei, Fălticeni și Botoșani. Zborurile din și către Madrid, Verona și București vor fi operate în zilele de luni și joi, începând cu data de 14 iunie 2018. Avionul care zboară pe ruta București – Suceava va pleca de pe Aeroportul Otopeni la ora 6:00 și va ateriza la Suceava la 7:00. Apoi, avionul care zboară pe ruta Suceava – Madrid va decola la 7:30 și va ateriza în capitala Spaniei la ora 11:45. Avionul pentru zborul retur va decola din Madrid la ora 12:45 și va ateriza pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la 16:55. Aceeași aeronavă va opera și zborul Suceava – Verona, cu decolare la ora 17:25 și aterizare în Italia la ora 19:55. Avionul pentru zborul de retur Verona – Suceava va decola la 20:30 și va ajunge la Suceava la 22:45. Ultimul zbor din fiecare zi de luni și de joi va fi de la Suceava la București, cu decolare la ora 23:15 și aterizare pe Aeroportul Otopeni la 00:15.

Prețul unui bilet Suceava – București va pleca de la 60 euro/tronson, pentru Madrid de la 140 de euro/tronson și de la 110 euro/tronson pentru destinația Verona. Prețul include biletul, un bagaj de mână și unul de cală, precum și o masă caldă la bordul aeronavei. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737 – 300, cu 148 de locuri. Aeronava operează de la începutul lunii iunie 2016 pe destinații din Europa, Asia și Africa. Astfel, în colaborare cu operatorii aerieni Air France și Alitalia, Cobrex Trans a efectuat 2000 de ore de zbor în anul 2017, aterizând pe aeroporturile din Afganistan, Berlin, Ibiza, Las Palmas, Kosovo, Hurgada, Maroc, Palma de Mallorca, Riga, Tunis. Aeronava are patru echipaje cu piloți experimentați atât din România, cât și din Bulgaria și Grecia, și un personal tehnic și de însoțitori de bord din România.

În momentul de față pe Aeroportul Suceava mai operează compania Wizz Air, cu zboruri către Londra, Roma, Milano și Bologna, și Tarom, cu zboruri către București.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles