Top 5 This Week

Related Posts

FOTO: Colete cu aproape 21.000 de pachete de tigari de contrabanda, abandonate langa granita

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare se fac cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea la raspundere a acestora.

Colete cu aproape 21.000 de pachete de tigari de contrabanda, abandonate langa granita. Miercuri, in jurul orei 17.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au observat, in apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau in spate colete voluminoase, indreptandu-se spre doua autoturisme, cu intentia de a le incarca in acestea. In momentul in care persoanele au observat echipajul politiei de frontiera, au abandonat baxurile, s-au urcat in autoturisme si au demarat in tromba spre localitatea Lupcina.

Imediat, politistii de frontiera au informat autoritatile de frontiera ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor masuri de supraveghere si verificare a zonei. La fata locului, politistii de frontiera au descoperit noua colete cu tigari care au fost transportate la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 14.980 pachete cu tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana. Si politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Siret au descoperit abandonate in apropierea frontierei de stat, pe raza localitatii Musenita, mai multe colete voluminoase care contineau tigari provenite din contrabanda.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea totala de 6.000 pachete tigari, marca Compliment, de provenienta ucraineana. Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare se fac cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea la raspundere a acestora.

tigari-abandonate

tigari-abandonate

tigari-abandonate

tigari-abandonate

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles