Actualitate

Concerte de colinde şi cântece religioase organizate la Rădăuți şi Marginea

colinde-radauti

Primăria municipiului Rădăuți, împreună cu Casa Municipală de Cultură, organizează în perioada 17-21 decembrie trei concerte de colinde cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Primul dintre acestea a avut loc ieri, 17 decembrie, de la ora 17.00, în incinta Bisericii „Sf. Arhangheli Mihail şi Gravriil” din comuna Marginea, unde a avut loc cea de-a XXVI-a ediție a concertului de cântece religioase, „Hristos se naşte, slăviți-L!”. Organizatorii evenimentului au fost Catedrala Ortodoxă Rădăuţi, Protopopiatul Rădăuţi, Casa Municipală de Cultură Rădăuţi şi Corala „Sfântul Ierarh Leontie” din municipiul Rădăuţi. Accesul la eveniment a fost gratuit.

Astăzi, 18 decembrie, rădăuțenii sunt invitați să participe la concertul extraordinar de Crăciun, concert susținut de Filarmonica de Stat din Botoşani, la Casa de Cultură din municipiu. Prețul unui bilet pentru adulți este de 30 de lei, iar pentru elevi, studenți şi pensionari, 10 lei.

Joi, 21 decembrie, în sala mare de la Casa de Cultură Rădăuți va avea loc, de la ora 18.00, cea de-a IX-a ediție a concertului de colinde “Feeria Crăciunului”, accesul la eveniment fiind gratuit. Cele trei evenimente dedicate iubitorilor de colinde şi cântece specifice sărbătorilor de iarnă sunt coordonate de Ovidiu Foca, directorul Casei de Cultură a municipiului Rădăuți.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Sus