Top 5 This Week

Related Posts

Contrabandist recidivist trimis în judecată

Un contrabandist recidivist, care opera pe raza județului Suceava, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Alerguș Aurel, rezident în regiunea Cernăuți cu dublă cetățenie româno-ucraineană, a fost trimis în judecată după ce a fost prins pentru a treia oară în ultimul an și jumătate făcând trafic de țigări.

Procurorii consideră că acesta a dovedit o perseverenţă infracţională deosebită şi că are legături cu traficanţii de ţigări din judeţul Suceava. Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Rădăuți.

În cele ce urmează vom reaminti cititorilor cele trei ocazii în care domnul Alerguș a fost prins făcând trafic de țigări.

Pe data de 27 aprilie 2016 polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au oprit pentru control, pe raza localității Straja, o autoutilitară VW Transporter, cu număr bulgăresc care părea suspicioasă. Cu această ocazie a fost descoperită cantitatea de 5.538 de pachete de țigări marca Viceroy, prin care a cauzat statului român un prejudiciu de 60.000 de lei.

La data de 30 ianuarie 2015, a fost prins când, alături de inculpata Nistor Olga, a transportat cu un autoturism marca VW Sharan 2.210 pachete de țigări mara Minsk. Prin această faptă cei doi au cauzat statului un prejudiciu de 27.334 lei.

Pe 14 iunie 2015 aceiași inculpați au fost interceptați când transportau, cu un autoturism Ford Galaxy, 870 de pachete de țigări marca Marble. Prin această faptă ei au creat statului o pagubă de 10.034 de lei.

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles