Top 5 This Week

Related Posts

Contrabandiști prinși cu țigări Ashima în valoare de 60.000 lei

În urmă cu câteva zile, pe 20 octombrie, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a făcut semn regulamentar de oprire a unui autoturism Volvo înmatriculat în străinătate, care circula în coloană cu alte două autovehicule – un Audi A4 și o Toyota – însă șoferul nu s-a conformat. Din acest motiv, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 2 kilometri. Pe parcursul acestei intervenții, fugarul a pierdut controlul asupra volanului și s-a oprit pe un teren agricol, după care a părăsit mașina și a fugit.

În urma verificărilor, în autoturismul abandonat s-au găsit 5.968 pachete cu țigări Ashima fără banderole fiscale, în valoare de aproximativ 60.000 lei. Țigările au fost confiscate, după care a fost oprit în zonă autoturismul Audi A4 aflat inițial în coloană, ocazie cu care, în interiorul mașinii a fost depistat ca pasager șoferul mașinii urmărite și abandonate, un tânăr de 20 de ani din Brodina.

Ambele autoturisme au fost indisponibilizate la sediul poliției și s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „contrabandă” și „complicitate la infracțiunea de contrabandă, cei doi tineri fiind reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unor măsuri preventive. Sunt în continuare cercetări realizate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articol preluat de pe obiectivdesuceava.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles