Top 5 This Week

Related Posts

Contrabandiștii au abandonat un autoturism la Brodina

Contrabandiștii de țigări din Bucovina au primit o nouă lovitură zilele acestea după ce un autoturism a fost interceptat de poliția de frontieră. Un echipaj din cadrul S.P.F. Brodina a descoperit un autovehicul, plin cu țigări de contrabandă, abandonat la 150 de metri de graniță.

La verificarea autovehiculului, pe care l-au abandonat contrabandiștii,  au fost descoperite 8.500 de pachete de țigări, în valoare de 130.000 de lei. Țigările au fost confiscate iar autoturismul, în valoare de 13.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării. Polițiștii de frontieră din Brodina au dispus cercetarea zonei în care a fost descoperit autoturismul pentru a identifica persoanele implicate în activitatea infracțională. De asemenea, au fost anunțate și autoritățile de frontieră din statul vecin pentru a se extinde cercetarea în vederea descoperii întregii grupări infracționale.

Reamintim că recent a mai existat un caz în care a fost descoperit un autovehicul plin cu pachete de țigări în apropierea frontierei. Nu știm însă dacă aceste autoturisme sunt trecute peste graniță și apoi sunt preluate de șoferi din România sau dacă sunt abandonate de șoferi care nu au curaj să continue traseul.

 

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles