Top 5 This Week

Related Posts

Contract de 3,9 milioane euro pentru lucrări la centura Rădăuţiului

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a acordat firmei de construcţii Tehnostrade din Bacău un contract de 18,1 milioane lei (3,9 milioane euro) pentru a efectua lucrări suplimentare la centura municipiului Rădăuţi, potrivit unui anunţ publicat joi pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul vizează efectuarea de „lucrări suplimentare la proiectul tehnic aferent contractului de execuţie de lucrări nr 47/27.05.2011 pentru centura municipiului Rădăuţi”.

Tehnostrade, controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, va efectua lucrări de construcţii de drumuri şi poduri, marcaje rutiere şi lucrări de protecţie a malurilor, potrivit proiectului.

Durata contractului este de 34 luni pentru perioada de execuţie a lucrărilor şi 36 de luni pentru perioada de garanţie.

Tehnostrade a înregistrat în 2016 venituri totale de 209,92 milioane lei (46,8 milioane euro), şi avea, la finalul anului trecut, datorii totale de 175,5 milioane lei (39 milioane euro) şi 947 de angajaţi, potrivit raportului trimis Ministerului Finanţelor.

În 2011, CNAIR a atribuit lucrările de realizare a centurii municipiului Rădăuţi, contract estimat la 82 milioane lei, fără TVA, firmei UMB Spedition, controlată atunci tot de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

news.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles