Actualitate

Copil cu arsuri grave în Salcea

copil arsuri grave

Un incendiu a cuprins sâmbătă o locuință din Salcea unde, un copilaș în vârstă de 10 ani a suferit arsuri grave și se afla în stare de șoc.

Potrivit pompierilor, incendiul s-a produs deoarece copilul a folosit benzină pentru aprinderea focului în sobă. Din păcate, această idee l-a costat. Focul a cuprins hainele de pe el și bunurile din cameră, pe aproximativ 15 mp. S-au degradat pereții din camera incendiată și pereții holului. Exista pericolul de propagare a focului la întreaga locuință. A fost dus de urgență la spital, iar pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Din cauza stării foarte grave în care se afla, copilașul a fost transferat la Spitalul de Arși din București. A suferit arsuri grave de gradele III și IV pe aproximativ 80% din suprafața corpului.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile care nu au permis transportul aerian al pacientului, deplasarea către Capitală s-a efectuat cu ambulanța SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Suceava.

articol preluat de pe suceavanews.ro

Sus