Actualitate

Copil de 1 an scăpat cu viață ca prin minune după ce a căzut de la etajul III

copil de 1 an scăpat cu viață

Un copil de 1 an și 5 luni din Municipiul Suceava a scăpat cu viață ca printr-o minune după ce a căzut de pe balconul apartamentului în care locuiește.

Incidentul cu acest copil de 1 an s-a petrecut miercuri seara într-un moment de neatenție a părinților, cel mai probabil. Băiețelul a reușit să mute un scăunel în dreptul geamului deschis de la balcon. S-a urcat pe acest scăunel și apoi s-a aplecat spre exterior. El a căzut în gol, însă norocul său a fost că a fost oprit în căderea lui de sforile de la uscătoarele de rufe de la etajele inferioare, după care a căzut pe iarbă.

Băiețelul a ajuns rănit la Spitalul Județean Suceava după ce tatăl său a sunat speriat la 112 și a cerut ajutor la Ambulanță. Micuțul pacient a fost supus investigațiilor medicale iar doctorii au constatat, din fericire, că avea traumatisme ușoare, nimic grav, și că nu prezenta leziuni interne.

Acest copil de 1 an și 5 luni a rămas internat în spital pentru a fi supravegheată starea sa de sănătate, iar polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut incidentul.

Articol preluat de pe informațiata.ro

Sus