Actualitate

Copil de 4 ani, găsit după 16 ore de căutări

copil de 4 ani găsit după 16 ore de căutări

Un copil de 4 ani a fost găsit de un cioban după 16 ore în care a fost căutat de o armată de oameni.

Acest copil de 4 ani a fost găsit la 8 km de casă, după ce peste 120 polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră l-au căutat cu câini de urmă și camere de termoviziune.

Micuțul locuiește împreună cu bunica sa în Stroiești. El a ieșit în fața porții cu mai mulți copii și se juca. Acesta s-a depărtat de ceilalți copii în timp ce se juca cu un cățel și nu a mai fost găst. După patru ore, părinții au sunat speriați la 112. Activitățile de căutare au fost orientate în special în perimetrul unde minorul a fost văzut cu puțin timp înainte de dispariție. În paralel au fost continuate activitățile de investigare în rândul familiei, vecinilor, prietenilor, fiind efectuată și ancheta din „ușă în ușă”.

În final, spre dimineață, copilul a fost găsit de un cioban, lângă stâna lui, la cca 8 km de la zona în care acesta fusese văzut ultima dată. Era dezhidratat, însă în stare bună. Cel mai probabil, băiețelul a fost salvat chiar de cățel, care i-a ținut de cald toată noaptea.

IPJ Suceva a anunțat Protecția Copilului pentru a face o anchetă și pentru a stabili dacă băiețelul și cei șase frați ai săi nu sunt neglijați de părinți.

Articol și fotografie preluate de pe informatiata.ro

Sus