Actualitate

Copil înjurat și bruscat de un comisar de poliție beat

copil-injurat-si-bruscat-de-un-comisar-de-politie-beat

Un ofițer de poliție cu grad de comisar din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, responsabil cu verificarea activităților ilegale pe linie de silvicultură, a produs un incident greu de admis, la trecerea de pietoni din fața Policlinicii din municipiul reședință de județ.

Numele acestui comisar este cunoscut în mediul polițienesc și silvic, dar pentru că ancheta în ceea ce îl privește este în derulare, nu îi vom transcrie numele în acest moment. Incidentul s-a petrecut l-a începutul acestei săptămâni, când pe zebra de la Policlinică traversa un copil de 13 ani, iar polițistul l-a claxonat și înjurat serios. Băiatul i-a răspuns cu un semn obscen. Polițistul, despre care martorii la incident susțin că era într-o stare vizibilă de ebrietate, a coborât din mașină și s-a repezit la copil. Nervos teribil pe un puștan aflat pe trecerea de pietoni, polițistul l-a bruscat pe băiat și l-a înjurat minute în șir, după care s-a suit în mașină și a plecat.

Puștiul, speriat și vizibil traumatizat, și-a sunat tatăl, care, la rândul său, a sunat la 112 anunțând evenimentul. În mai puțin de jumătate de oră, polițiștii și-au depistat colegul în timp ce își savura victoria împotriva minorului la una din terasele din centru. A fost rugat să sufle în alcooltest, dar a refuzat. A fost dus la Spitalul Județean, unde a refuzat să depună probe biologice care să îi certifice alcoolemia din sânge.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava au confirmat incidentul și, de asemenea, au confirmat că pe numele polițistului s-a întocmit dosar penal, aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. De asemenea, în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava s-a declanșat procedura de cercetare prealabilă, urmând ca la finalizarea acesteia să se dispună măsurile legale în ceea ce îl privește pe polițist.

Sursă: obiectivdesuceava.ro

Sus