Actualitate

Update! CRIMĂ în gara Burdujeni: un poliţist a fost înjunghiat mortal

Crimă și tragedie joi seara, într-o gară din județul Suceava. Un polițist aflat în timpul serviciului a fost înjunghiat mortal de un individ. Agentul de 38 de ani lucra la Poliția Transporturi Feroviare.

Crimă în Gara Burdujeni: agentul-șef de poliție Vezeteu Sorin a fost înjunghiat mortal de un individ pe care l-ar fi amendat pentru că circula fără bilet.

 

Posted by Cover test on 21 Iulie 2017

Polițistul a fost înjunghiat în zona gâtului, a căzut la pământ și a fost apoi înțepat de mai multe ori, până când atacatorul a fost imobilizat. Din nefericire, polițistul nu a mai putut fi salvat. Medicii deplasaţi la faţa locului au fost nevoiţi să constate decesul. Sorin Vezeteu avea 38 de ani, tatăl a doi copii minori.

Anunțul a fost făcut de Poliția Română pe pagina de Facebook a instituției.

”Agent șef de poliție Vezeteu Sorin, ajutor șef de post la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Suceava, căzut la datorie! Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris colegii polițistului, pe Facebook.

Totodată, ministrul de Interne Carmen Dan a comentat situația pe pagina sa de Facebook.

”Sunt alături de familia îndurerată și de colegii din Poliția Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor șef post la Postul de Poliție TF Suceava. Împreună cu echipa de conducere din MInisterul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta in aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris ministrul, pe Facebook.

„Singura ‘crimă’ a fost aceea de a purta uniforma de Poliţie”, a spus, într-o intervenţie la Realitatea TV, Ionuţ Epureanu.

Suspectul, Ioan Beşa, de 23 de ani, din cătunul Mironu, comuna Valea Moldovei, a fost reţinut si este acum audiat de poliţişti. Se pare că acesta l-ar fi atacat pe poliţist după ce ar fi fost amendat de omul legii pentru că circula fără bilet.

Surse: realitatea.net și adevărul.ro

Sus