Actualitate

Criminalul polițistului are un frate dat în urmărire internațională

Alexandru Beşa, din comuna Valea Moldovei, dat în urmărire internaţională din primăvara acestui an, a fost prins în urma unui control de rutină efectuat de poliţiştii germani din oraşul Gronau.

Alexandru Beșa – inculpatul dat în urmărire internațională – este fratele lui Ioan Beșa, cel care a omorât polițistul sucevean cu 40 de lovituri de cuțit în Gara Burdujeni.

El are de executat 2 ani și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, distrugere și ultraj. El a fost prins în noaptea de 21 spre 22 iulie 2017, la ora 1:30, de către polițiștii germani, fiind arestat în vederea extrădării sale în România.

Anchetatorii au stabilit că la data de 30 martie 2015, individul a lovit-o pe mama sa cu pumnii și picioarele, a distrus bunuri din magazinul gestionat de aceasta și i-a adresat amenințări cu moartea. Polițiștii sosiți la fața locului pentru a aplana conflictul, au fost amenințați de Beșa cu moartea. De altfel, el a încercat să-i lovească pe polițiști, provocându-i leziuni unuia dintre aceștia. Agentul rănit a avut nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, la 26 aprilie 2015, inculpatul a lovit-o pe mama sa cu palmele peste față și i-a luxat degetul de la o mână..

Citiți mai departe pe adevărul.ro

Sus