Actualitate

Cu poliția pe urmele lui, un bărbat și-a băgat cuțitul în gât

cu-politia-pe-urmele-lui-un-barbat-si-a-bagat-cutitul-in-gat

Agresorul femeii din Zamostea, care a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută și tăiată cu cuțitul duminică noapte, s-a automutilat, băgându-și un cuțit în zona gâtului în momentul în care se aștepta să fie săltat de polițiști. El a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde medicii încercau aseară să-l stabilizeze și să-i salveze viața.

Filmul unei agresiuni comise cu dorință de răzbunare: Problemele apărute între Valeriu Scripcaru și concubina acestuia, o femeie de 49 de ani din Zamostea, s-au adunat în timp, bărbatul având de-a lungul timpului un comportament agresiv. De aici și până la ceea ce avea să se întâmple duminică seara nu a mai fost decât un pas. Agresiunea produsă de bărbatul de 62 de ani pare desprinsă dintr-un film de groază. Valeriu Scripcaru a ajuns la locuința femeii duminică noaptea, în jurul orei 12.00, a forțat ușa de la intrare și a dat buzna în locuință, fiind în stare avansată de ebrietate. Femeia dormea în pat împreună cu un nepoțel în momentul în care bărbatul s-a năpustit asupra ei și a lovit-o cu pumnii de mai multe ori. A scos apoi un cuțit și i-a aplicat câteva lovituri în zona capului, în piept, pe spate și pe umăr, provocându-i mai multe plăgi tăiate.

După comiterea agresiunii, bărbatul a ieșit afară și s-a îndreptat spre anexele locuinței, unde, folosind o țigară, a dat foc grajdului cu furaje cu o suprafață de circa 40 de metri pătrați, care a fost distrus în totalitate, valoarea pagubelor produse fiind de circa 5.000 de lei.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

Sus