Actualitate

CUMPLIT: copil de 6 luni găsit mort în pătuț

cumplit-copil-de-6-ani-gasit-mort-patut

Caz cumplit într-o familie din Vicovu de Sus noaptea trecută, când unul din copiii lor a fost găsit mort în pătuț.

Băiețelul provine dintr-o familie cu 7 copii. Tatăl acestuia lucrează în Anglia, iar mama sa în vârstă de 29 de ani din Vicovu de Sus, s-a mutat temporar în casa părinților ei din Sucevița. În noaptea de 17 spre 18 iulie s-a întâmplat cazul cumplit. Mama l-a culcat pe băiețelul de 6 luni într-un pătuț pentru copii în una din camere locuinței. În aceeași încăpere i-a culcat și pe ceilalți copii, în paturi diferite.

Ulterior, împreună cu părinții a plecat în bucătăria locuinței, situată lângă dormitorul copiilor, lăsându-i nesupravegheați timp de 15 minute. Când a ieșit din cameră, mama a văzut că băiețelul de 6 luni dormea întins pe spate. În jurul orei 00:20, când a revenit în dormitor, a observat că băiețelul s-a întors cu fața spre așternut, după care a constatat că nu mai respira.

Imediat a sunat la 112 și a cerut ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj medical, dar nu au mai putut face nimic pentru micuț. Cadrele medicale doar au constatat decesul, produs prin asfixiere și au sesizat polițiștii. Au ajuns la fața locului și criminaliștii, dar nu au identificat leziuni produse prin violență. Trupul neînsuflețit al băiețelului a fost preluat pentru efectuarea necropsiei, urmând să se stabilească cu exactitate cauza morții. S-a întocmit în cauză dosar privind infracțiunea de ucidere din culpă.

Articol preluat de pe informațiata.ro

Sus