Top 5 This Week

Related Posts

DARCOS | prăjiturile de la Volovăț le găsim de acum și în Rădăuți

Mâine, 11 iunie, are loc deschiderea oficială a unei noi cofetării în Rădăuți: DARCOS, pe str. Iancu Flondor nr. 1A, lângă Școala Gen. nr. 3.

Pentru cei care cunoașteți deja cofetăria și prăjiturile delicioase „de la Volovăț”, de acum le puteți găsi și în Rădăuți, unde mâine vor deschide o nouă locație pentru rădăuțeni și nu numai: cofetăria DARCOS. Vor fi aceleași produse ca la Volovăț, dar și alte tipuri de prăjituri, mai premium, într-o locație ce încântă ochii.

Patronul cofetăriei, domnul Costel Ungureanu, a ales să facă această investiție deoarece foarte mulți dintre clienții lui sunt rădăuțeni, motiv pentru care s-a gândit să le aducă produsele la îndemână. În cantități mici, se pot face de acum comenzi la Rădăuți. Pentru nunți și alte evenimente mai mari, recomandarea este să se facă comenzile tot la Volovăț.

Cofetăria DARCOS este un spațiu decupat din realitate. Odată intrat pe ușa cofetăriei, stresul și grijile cotidiene par a fi lăsate afară, deoarece totul vă invită aici la relaxare. Canapelele confortabile întăresc această atmosferă de lounge pe care o oferă acest spațiu unic.

Sunteți invitați astfel mâine la acest eveniment, cu mic, cu mare, să pășiți în noua locație unde veți putea degusta diverse prăjituri, puteți savura o rafinată cafea Illy, alături de universul dulce al cofetăriei DARCOS!

Cofetăriile sunt o soluție perfectă pentru o după-amiază aproape de casă, dar și pentru a vă satisface repede pofta de ceva dulce.

cofetaria-darcos-radauti-1

cofetaria-darcos-radauti-2

cofetaria-darcos-radauti-3

cofetaria-darcos-radauti-4

cofetaria-darcos-radauti

cofetaria-darcos-radauti-5

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles