Top 5 This Week

Related Posts

Dat în urmărire: individul din Frătăuți care și-a omorât prietenul

Cornel M. de 25 de ani din Frătăuți, a fost dat în urmărire națională pentru că are de executat doi ani de închisoare. Acesta este acuzat că s-a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini, producând un accident soldat cu decesul unui tânăr.

Cornel M. de 25 de ani din comuna Frătăuți, a fost dat în urmărire națională având de executat doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”, precum și alte infracțiuni la regimul rutier.

Amitim că în noaptea de 21 spre 22 octombrie 2014, la ora 00.40, pe DJ 178C, în interiorul localității Bilca, Cornel M. fără a avea permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoutilitara Iveco, într-o curbă spre stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de ceață densă și carosabil umed, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în șanțul de pe partea dreaptă, lovind frontal un podeț, după care s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, Bene Pleșca de 23 de ani din comuna Frătăuții Noi, pasager în autoutilitară a suferit leziuni grave, ulterior în jurul orei 02.40, acesta decedând la Spitalul Județean Suceava, iar Marius Dan Pleșca, de 29 de ani, tot din comuna Frătăuții Noi a suferit leziuni ușoare, având nevoie pentru vindecare de 5 – 7 zile de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că autoutilitara i-a fost încredințată lui Cornel de către fratele acestuia în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate. Pe numele lui Cornel M. a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursă informații și foto: obiectivdesuceava.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles