Actualitate

De dor, am vrut să mă omor

dor_omor

”De dor, am vrut să mă omor” – Un bărbat de 40 de ani din Rădăuţi şi-a provocat o rană cu un cuţit în zona inimii, după ce, băut fiind, i s-a făcut dor de copiii săi, pe care nu-i mai văzuse de mult timp.

Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază în satul Şerbăuţi, la locuinţa părinţilor bărbatului, unde acesta locuieşte de aproape 5 ani, după ce a divorţat de soţia sa, în grija căreia au rămas copiii familiei. După ce consumase alcool la o cârciumă din sat, bărbatul s-a reîntors la locuinţă unde erau mama sa şi o cumnată de-a lui.

La un moment dat, fiind singur într-una dintre odăile casei, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie de pe o masă şi a încercat să şi-l înfigă în zona inimii, însă a fost oprit la timp de mama sa. Un echipaj de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat că bărbatul avea o plagă superficială tăiată în zona toracelui, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că a apelat la gestul disperat din cauza faptului că îi era dor de copiii săi, pe care nu-i mai văzuse de mult timp. Cercetările sunt continuate de poliţişti, care vor stabili circumstanţele producerii incidentului, bărbatul aflându-se la prima tentativă de suicid pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

stiri-radauti.com

Sus