Locuri de muncă

Decathlon angajează asistent vânzări

decathlon-angajeaza-asistent-vanzari

Candidatul ideal

Fotbalul e activitatea careia i-ai dedica zile intregi? Ai vrea sa ai cat mai mult timp sa escaladezi muntii? Iti incarci bateriile dimineata alergand in parc? Ai ca pasiune plimbarile cu bicicleta pe munte, ciclismul de sosea fie participi la concursuri? Iti place sa inoti sau sa faci scufundari?

Daca te regasesti in descrierea de mai sus iti vindem un pont! Decathlon isi mareste echipa! Cum stii daca te cautam? E simplu, ne dorim:
– persoane energice, pasionate de sport, dornice sa le inspire tuturor din pasiunea lor
– coechipieri responsabili si concreti, care decid in fiecare zi pentru satisfactia clientilor lor
– persoane ambitioase, cu spirit de echipa

Vrei sa impartasesti entuziasmul si placerea practicarii acestor sporturi si celorlalti?

Daca te regasesti in intrebarile de mai sus si esti pasionat de sport, te asteptam in echipa noastra!
INDRAZNESTE SA INOVEZI ALATURI DE NOI !

Descrierea jobului

Cu o misiune clara: 100% clienti fericiti, a fi asistent de vanzari inseamna: – cunoasterea pietei locale in ceea ce priveste sportul tau atat din punct de vedere al locurilor de practica, cat si al competitorilor – crearea unei strategii de captare a pietei pentru sportul tau – anticiparea vanzarilor sportului tau – alegerea ofertei de produse – asigurarea profitabilitatii si dezvoltarii sportului in magazin – un stoc optim, previzionat – receptia si aranjarea rapida in raion a stocurilor – un raion atractiv 100% timp pentru clienti

Asta nu e tot! Jobul vine la pachet cu:
– Un program personalizat de integrare;
– O echipa pasionata de sport si dinamica;
– Perspective de evolutie in companie.

Descrierea companiei

Decathlon, un brand care propune mărci inovatoare pentru plăcerea tuturor sportivilor.
Suntem 70 000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. În toate țările în care avem filiale, împărtășim o cultură a companiei puternică și unică, consolidată de cele două valori care ne reprezintă: vitalitate și responsabilitate.
La Decathlon, inovația este în centrul tuturor activităților: de la cercetarea de piață, până la conceperea produselor, design, producție și logistică. Echipele celor 20 de mărci pasiune Decathlon își folosesc toată energia pentru a concepe produse tehnice, simple și cu un design atractiv, la cele mai mici prețuri.
Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.

Sus