Actualitate

DECIZIE! Toate grădinițele, școlile și liceele din județul Suceava vor fi închise luni și marți

grădinițele școlile și liceele închise

Toate grădinițele, școlile și liceele din județul Suceava vor fi închise în zilele de luni și marți, respectiv 9 și 10 ianuarie 2017.

Decizia a fost luată în cursul zilei de azi în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, elevii având astfel încă două zile de vacanță. Prefectul județului Suceava a declarat că această hotărâre ca grădinițele, școlile și liceele să fie închise a fost luată în condițiile în care pentru zilele de luni și marți se anunță temperaturi extrem de scăzute.

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de cod galben valabilă pentru județul SUceava. Potrivit ANM, o primă atenționare de cod galben a intrat în vigoare de sâmbătă, la ora 10:00 și este valabilă până duminică la ora 22:00. O altă avertizare este valabilă pentru întreaga țară de sâmbătă până luni. Meteorologii atenționează că în această perioadă vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a țării, atât ziua, cât și noaptea. Astfel, maximele diurne vor situa între -16 și -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 și -15 grade.

Informații preluate de pe Monitorul de Suceava

Sus