Actualitate

Din 3 august zburăm din Suceava la Milano

trei aeroporturi

Wizz Air ne-a adus vestea săptămânii prin anunțarea introducerii unei noi rute aeriene, începând cu 3 august 2016, de la Salcea (Suceava) spre Milano. Sperăm ca în viitorul  nu foarte îndepărtat să vedem Bucovina legată de toate statele importante ale Europei.

Se pare că fostul președinte al Consiliului Județean, Cătălin Nechifor nu vorbea în necunoștință de cauză când anunța noi curse aeriene de pe aeroportul din Suceava. Bucovina va fi de acum legată și de Italia prin aeroportul de lângă Milano, Bergamo.

„Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, a anunțat astăzi o nouă rută, de la Suceava la Milano (Bergamo), operațională începând cu 3 august. Sunt programate două zboruri săptămânale, miercurea și duminica. Zborul de la Suceava spre Milano decoleaza de la Salcea la ora 13:10 si aterizeaza la Bergamo la ora 14:30. Zborul retur decoleaza la ora 9.25 si aterizeaza la Suceava la ora 12.40. Biletele pentru noua ruta sunt deja disponibile pe wizzair.com.”

Citește continuarea știrii în Obiectiv de Suceava.

Sus