Actualitate

Director de top la Servicii Comunale

director de top

Pentru a evita o stare de incompatibilitate, noul primar al municipiului Rădăuți și-a dat demisia din funcția de director al Servicii Comunale.

Ca director al prestigioasei companii, cu potențial de multinațională, a fost uns cel care până recent era adjunct, Tudor Bogdan. Pentru că o firmă, care din modestie alege să activeze doar pe plan local, nu putea fi lăsată pe mână oricărui director incompetent, Consiliul de Administrație a reușit să atragă în cadrul său un manager care s-a remarcat de-a lungul carierei prin nenumărate performanțe, Cătălin Nechifor.

Și noul manager adjunct trebuie apreciat cu atât mai mult cu cât dă dovadă de extrem de extrem de multă modestie. Cine și-ar fi imaginat că ditai președintele de Consiliu Județean, un om care avea potențial să fie cel puțin ministru, se va mulțumi cu un pârlit de post de director adjunct în orașul cu pretenții de #inimaBucovinei.

Gurile rele ar spune că prin această firmă cu regim incert (privată, dar nu tocmai privată) rădăuțenii finanțează partidul roșu, dar noi refuzăm să credem așa ceva. Suntem siguri că postul respectiv a fost scos la concurs, s-au depus sute de CV-uri și, ca în orice producție hollywoodiană, la final binele a învins.

Sus