Actualitate

Doi frați gemeni suceveni, implicați într-o încăierare mortală în Bruxelles la metrou

doi-frati-gemeni-suceveni-implicati-intr-o-incaierare-mortala-bruxelles-la-metrou

O bătaie sângeroasă între două grupuri de români într-o staţie de metrou din capitala Belgiei, Bruxelles, s-a lăsat cu un mort, trei răniţi şi mai multe persoane reţinute. Din păcate, printre cei care au avut de suferit din urma altercaţiei se numără şi doi suceveni.

Este vorba de fraţii gemeni C. şi G. Senciuc, de 39 de ani, originari din Ipoteşti. Din primele informaţii se pare că în cazul lui C. Senciuc s-a declarat decesul, în timp ce G. Senciuc a fost operat de două ori şi este internat în spital în stare gravă. Scandalul urmat de o bătaie extrem de dură s-a înregistrat duminică seară, la staţia de metrou Bockstael din Bruxelles, anunţă rtl.be.

Potrivit poliţiei locale, în bătaie au fost implicate mai multe persoane, trei dintre ele ajungând în stare gravă la spital. Luni dimineaţă a fost anunţat decesul bărbatului de naţionalitate română.

„O altercaţie violentă a avut loc duminică noaptea, în jurul orei locale 22:30, la staţia de metrou Bockstael din Bruxelles. 12 persoane înarmate cu cuţite au fost implicate în acest incident. Trei persoane au avut nevoie de spitalizare, dintre care una a murit luni dimineaţă. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, de naţionalitate română”, se arată într-un comunicat al poliţiei locale, potrivit sursei citate.

Poliţiştii belgieni au reţinut deja mai mulţi suspecţi şi încearcă să afle circumstanţele în care s-a produs acest incident.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus