Actualitate

Doi tineri din Vicovu de Jos au produs un accident și au fugit de la locul faptei

accident_caruta

Doi tineri din Vicovu de Jos au fost reținuți de poliție după ce unul din ei, Teodor Florin Ț. în vârstă de 19 ani, a cauzat un accident în orașul Milișăuți și a fugit de la locul faptei. Astfel, în dimineața zilei de 8 aprilie 2016, tânărul de 19 ani a acroșat pe raza localității Milișăuți, pe DN 2H la km. 6+200 m, un atelaj hipo care se deplasa în aceeași direcție, cauzând rănirea ușoară a pasagerului S.V. de 30 de ani și a căruțașului S.D. și fugind, apoi, de la locul faptei.

Poliția a început o anchetă în acest caz și în ziua de miercuri, 13 aprilie 2016, a reușit să identifice persoana responsabilă de accident. Elementele din dosar au indicat faptul că Teodor Florin Ț. conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, aflat în proprietatea prietenului său Nicușor Adrian Ț. în vârstă de 24 de ani, care era pasager în mașină și care l-a ajutat pe Teodor să ascundă fapta comisă.

După accident cei doi tineri au încercat să îndepărteze dovezile faptei comise. Astfel, ei au rupt plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului, lăsând doar prima și ultima literă pe acesta. Bucățile rupte din numărul de înmatriculare au fost găsite într-un pârâu la 60 de m distanță de locul accidentului.

Cei doi tineri au fost reținuți de Poliție pentru 24 de ore și li s-a întocmit dosar penal. Ei au fost prezentați în fața Judecătoriei Rădăuți pe 14 aprilie unde s-a dispus plasarea lor sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Teodor Florin Ț. este acuzat de modificarea ori ștergerea urmelor accidentului și de părăsirea locului accidentului iar Nicușor Adrian Ț. de favorizarea făptuitorului.

 

Sus