Actualitate

Duminică solicitantă pentru Poliția Solca

șef nou

Chiar dacă lumea crede că Solca este un orășel în care nu se întâmplă nimic ziua de ieri a fost una plină de evenimente. Duminică, 29 mai 2016, Poliția din Solca a trebuit să se deplaseze pe teren, mai des ca de obicei, pentru a rezolva cazurile ivite.

La ora 9:40 un bărbat de 77 de ani, din Pîrteștii de Jos, a pierdut controlul mopedului său pe DN2E în orașul Solca. Incidentul s-a petrecut când acesta efectua un viraj spre stânga. Ca urmare a impactului conducătorul mopedului a decedat, chiar dacă purta casă de protecție. Pasagerul mopedului, un bărbat de 79 de ani din Poeni Solca a suferit doar leziuni ușoare. Poliția a întocmit un dosar penal care urmează să fie soluționat procedural.

În aceeași zi, la orele 14: 10 Poliția Solca a fost alertată prin „S.N.U.A.U. 112” în privința unui accident rutier petrecut pe DN 2E, pe raza localității Clit. Tamponarea a avut loc între autoturismul unul localnic de 34 de ani și a unui tânăr de 20 de ani, din județul Bacău. În urma verificării cu aparatul etilotest s-a obținut un rezultat negativ pentru tânărul de 20 de ani și unul de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 34 de ani. Ca urmare a acestui rezultat, bărbatul a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice cu scopul stabilirii alcoolemiei. Poliția a întocmit un dosar penal care urmează să fie soluționat procedural.

Sus