Top 5 This Week

Related Posts

Duminica – zi aglomerată pentru Poliția din zona Rădăuți

Duminica a fost, din nou, o zi extrem de aglomerată pentru Unitățile de Poliție din zona Rădăuți. În regiune au fost înregistrate mai multe încălcări ale regimului rutier și, de asemenea, a fost raportat un furt.

Astfel, pe 24 aprilie 2016 la orele 9:30, o tânără din orașul Rădăuți, în vârstă de 28 de ani, a reclamat la Poliția Municipiului că în intervalul 21 – 24 aprilie i-au fost sustrase bunuri în valoare de 500 de RON din locuință. Poliția a constatat că, în intervalul menționat, persoane necunoscute au pătruns în locuință prin forțarea unui geam și au furat bunurile respective. Se pare că infractorii știau că imobilul nu este locuit. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, poliția continuând cercetările pentru identificarea făptașilor.

La orele 12:03 o patrulă de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit un autoturism condus de un bărbat din comuna Putna, în vârstă de 42 de ani, pe DN 2E.  În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu are permis de conducere și că acesta „a împrumutat” autovehiculul soției. Poliția a întocmit un dosar penal, care va fi soluționat procedural, pentru comiterea infracțiunilor: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furtul unui autoturism în scop de folosință”.

În aceeași zi, la orele 12:40 o patrulă de poliție a Secției 13 Rurală Bălcăuți a oprit pe raza comunei Grămești un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani din orașul Siret. În urma verificării efectuate cu aparatul etilotest s-a obținut un rezultat de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Poliția a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural.

La orele 21:55, o patrulă de poliție a Secției 13 Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” că pe raza localității Grămești a avut loc o tamponare între două autovehicule. De asemenea, a fost semnalat faptul că unul din șoferi, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fugit de la locul faptei. Autoturismul implicat în accident, condus de un siretean în vârstă de 59 de ani,  a fost identificat pe un teren viran, în jurul orei 00:10. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei. A fost întocmit un dosar penal, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru fuga de la locul faptei, care urmează să fie soluționat procedural.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles