Cultură

Dumitru Mihalescul, om de afaceri made in Bucovina

dumitru mihalescul

Fiecare regiune a României are oameni de afaceri ce îi reprezintă pe plan național și internațional. În Bucovina îl regăsim pe Dumitru Mihalescul, unul dintre cei mai perseverenți și prosperi oameni de afaceri din România.

Cu dorința de a dezvolta ceva prin propriile puteri, cu mult entuziasm și experiență acumulată în ani, rădăuțeanul Dumitru Mihalescul a adus un plus de valoare comunității prin a pune Rădăuțiul pe harta distribuției de produse electronice și electrocasnice din România.

Marelvi este astăzi una din cele mai importante firme din acest sector și a ajuns la acest nivel datorită sprijinului și seriozității oamenilor care au fost mereu dedicați afaceristului. Succesul acestei firme este datorat însă și altor motive. Dumitru Mihalescul a fost și este omul pentru care comunitatea și implicarea permanentă în acțiuni caritabile înseamnă recunoștință față de ceea ce ai. Faptul că unii oameni sunt mai puțin privilegiați ca alții nu dă decât oportunitatea celor privilegiați să acorde sprijin în aceste situații, după părerea afaceristului; iar recunoștința aceasta a adus la rândul ei prosperitate și succes firmei Marelvi. S-a implicat în activități sociale, a acordat sprijin financiar și nu numai unor familii greu încercate, a acordat sprijin bătrânilor și sinistraților de la cumplitele inundații din 2008, dar nu a lăsat pe ultimul loc domeniul educațional, cultural și bisericesc. Acordă foarte multă încredere și susținere noilor generații și încurajează inițiative și proiecte demarate de tineri.

„Când spun Bucovina, inima mea se umple de mândrie”, a precizat rădăuțeanul nostru. Dumitru Mihalescul este originar din Marginea, soția lui este din Sucevița, fiind veșnic mândri de originea lor de bucovineni sută la sută. Vorbește tuturor cu pasiune despre zona noastră, aduce oamenii de afaceri în Bucovina și consideră că trăim în locuri binecuvântate pe care de multe ori nu le prețuim atât cât ar trebui. Se laudă cu bucovinenii ca fiind oameni gospodari și știe că în timp zona noastră va fi apreciată la adevărata ei valoare.

Sus