Top 5 This Week

Related Posts

După 13 ani de furie, o femeie și-a înjunghiat concubinul în spate

După 13 ani de furie, o femeie și-a înjunghiat concubinul în spate. Faptele reprobabile petrecute la 13 ani distanţă au în prim-plan o familie dezorganizată, în care consumul de alcool a fost la ordinea zilei.

Inculpata Luminiţa Covaci, în vârstă de 45 de ani, din Clit – Arbore, femeia trimisă acum în judecată pentru tentativă de omor, se află în relaţii de concubinaj cu Neculai Feghiu, acum în vârstă de 53 de ani, din comuna Avrămeni, judeţul Botoşani, dar domiciliat fără forme legale la Arbore, din anul 1989. Cei doi nu au fost căsătoriţi niciodată, dar au împreună trei copii.

Procurorii au arătat în rechizitoriul de trimitere în judecată că în cursul anului 2003 femeia, care era deja mamă a trei copii, a plecat din casa în care locuia cu Feghiu şi s-a mutat la Suceviţa, la un alt bărbat cu care începuse o relaţie.

L-a înjunghiat în inimă pe iubit, iar femeii i-a tăiat părul

Pe 20 martie 2004, Neculai Feghiu s-a dus la Suceviţa după „femeia sa”, având asupra lui un cuţit. Bărbatul a intrat în casă şi l-a înjunghiat în inimă pe iubitul concubinei sale.

La vremea respectivă, presă a relatat cazul pe larg.

Luminiţa Covaci se mutase la Suceviţa împreună cu una dintre fiice, în vârstă de 15 ani. Cele două începuseră o relaţie cu doi fraţi, care stăteau în aceeaşi casă.

Turbat de furie, Neculai Feghiu şi-ar fi găsit femeia în pat cu iubitul din Suceviţa. Bărbatul din Suceviţa, Viorel Ioan Cazac, în vârstă de 25 de ani, a pus mâna pe un topor, însă nu a mai apucat să-l folosească, fiind înjunghiat în inimă de Neculai Feghiu. Drept pedeapsă, bărbatul i-a tăiat atunci femeii părul cu cuţitul, declarând ulterior în faţa anchetatorilor că îi pare rău că nu a ucis-o pe ea, în locul bărbatului.

Neculai Feghiu a fost prins imediat de poliţişti şi trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru omor calificat şi violare de domiciliu. El a rămas după gratii, în baza condamnării pe care a primit-o, până la finele anului 2009, când a fost eliberat condiţionat.

Din penitenciar, a revenit acasă, la concubină

Revenit acasă, din penitenciar, bărbatul s-a întors la Clit – Arbore, la femeie cu care are trei copii.

„Din probele administrate în prezenta cauză penală a rezultat că cei doi concubini au continuat şi în această perioadă să consume individual sau împreună cantităţi mari de băuturi alcoolice, iar pe acest fond între ei surveneau permanent incidente violente sau doar verbale, în repetate rânduri bărbatul reproşându-i inculpatei că datorită atitudinii sale el a fost să omoare o altă persoană şi să stea apoi la puşcărie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Femeia i-a înfipt cuţitul în spate

Pe acest fond, pe 11 iunie 2017, ambii fiind în stare de ebrietate, Neculai Feghiu a fost înjunghiat în spate de concubina sa.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles