Actualitate

Echipa de fotbal Bucovina Rădăuţi NU moare!

iulian_ionesi_radauti

În urma vuietelor desfășurate pe site-urile de știri și între oameni, echipa de fotbal Bucovina Radauti se va reuni  vineri după-amiază, la ora 15.00, pe stadionul municipal. Antrenorul și staff-ul au hotărât sî înceapă pregătirile și antrenamentele pentru returul din Liga a III -a.

Noi ne bucurăm foarte tare pentru această veste, chiar dacă totul va începe pe baza unor promisiuni făcute azi în urma unei discuții avute cu mai marii Primăriei Rădăuți.  Să sperăm că promisiunile vor fi respectate și echipa noastră rădăuțeană își va arăta valoarea și în retur.

Iulian Ionesi, antrenorul echipei noastre a declarat azi: ”Avem promisiunea domnilor Loghin și Nicolau că se va purta o discuție cu mediul local de afaceri, care sț ne sprijine până vom putea accesa fondurile de la Primărie. Țin să le mulțumesc pe această cale că încearcă sa găsească o soluție, astfel încât fotbalul să nu moară în Rădăuți. Sperăm că până luni să avem parte de ceva concret. Nu-i vorba de o suma atât de mare”.

El a mai zis că: . “Am mai ramas în jur de 18 băieți la echipă și vreau să văd ce gânduri are fiecare pentru returul campionatului. Deja este tarziu. Trebuia să începem pregătirile încă de acum două săptămâni”.

Bucovina Rădăuți a rămas în pauza de iarnă fără mijlocașii Vasile Vitu și Ionuț Plămadă, ambii fiind în acest moment în cantonament cu Bucovina Pojorâta. Totuși să sperăm că lucrurile se vor îndrepta în așa fel încât echipa va fi una foarte puternică și reprezintativă pentru orașul nostru!

Momentan am încheiat pe locul 9 în seria 1 din Liga a III-a, iar dacă lucrurile vor merge așa cum trebuie, vom avea meci pe 5 martie contra unltimei clasate, Atletico Vaslui.

HAI să susținem fotbalul în Rădăuți! Hai să susținem sportul!

Un mic filmuleț ca să cunoașteți băieții nostri:

Sus