Actualitate

Eveniment | Sânziene de Bucovina

sânziene de bucovina bloom events

Pe 24 iunie suntem invitați să culegem împreună emoții de Sânziene, la un eveniment ce va rămâne mereu întipărit în inimile participanților!

În credința populară, aceste Sânziene erau considerate a fi niște femei frumoase, niște adevărate preotese ale soarelui, divinități nocturne ascunse prin pădurile întunecate, neumblate de om. Conform tradiției, Sânzienele plutesc în aer sau umblă pe pământ în noaptea de 23 spre 24 iunie, cântă și dansează, împart rod holdelor, umplu de fecunditate femeile căsătorite, înmulțesc animalele și păsările, umplu de leac și miros florile, dar și tămăduiesc bolile și suferințele oamenilor.

Pe 24 iunie, Bloom Events organizează un „Sânziene de Bucovina”, un eveniment deosebit la Hotel Sofia din Sucevița. Atmosfera evenimentului va fi conturată cu sonorități elegante de jazz, cu piese alese de Lidia Minciună (voce) și Paul Pintilie (pian).

Pe lângă concertul de jazz, va continua petrecerea cu DJ Verony, cină la lumina lumânărilor, prezentare ii de colecție, recital de poezie, tombolă și multe alte surprize. Pentru că se celebrează și Ziua Internațională a Iei, se va premia cea mai frumoasă ie purtată de invitați.

La un astfel de eveniment, este nelipsită o degustare de vinuri de la crama S.E.R.V.E. Ceptura. Crama înființată în anii 1990 de contele Guy de POIX, este situată la 100 km de București în zona viticolă Dealu Mare. Este prima companie de vin privată și și-a început activitatea ca distribuitor de vinuri românești îmbuteliate sub marca proprie: Vinul Cavalerului. Primul producător privat de vinuri din România, primul roze sec românesc, primul Cuvée românesc – Cuvée Charlotte, prima asociere de soiuri autohtone și consacrate, sunt reușite ale cramei S.E.R.V.E. până în prezent.

Accesul la eveniment se va realiza pe bază de invitație, iar prețul unei invitații este de 150 lei/persoană. Detalii la 0745 317 985 și pe pagina de Facebook Bloom Events.

Rezervările de Sânziene se fac până la data de 22 iunie 2017.
Sus