Advertoriale

Excelența este acum de 3 ori mai ușor de atins.

shunn suceava

Ești mai aproape de autoturismul pe care ți-l dorești prin programul de finanțare Mercedes-Benz.

  • 33,3 % avans
  • 33,3 % finanțare timp de 3 ani
  • 33,3 % valoare reziduală
  • 0 % dobândă

Alege modelul Mercedes-Benz care ți se potrivește și contactează reprezentanții Auto Schunn pentru mai multe informații.

De 3 ori mai aproape de Mercedes-Benz Clasa C.

Ești de 3 ori mai aproape de performanță prin programul de finanțare pentru Mercedes-Benz Clasa C 180 Start-Up Edition.

Descoperă Clasa C 180 Start-Up Edition

Motorizare pe benzină, 156 cai putere, capacitate cilindrică de 1.497 cmc, transmisie automată 9G-Tronic scaune față încălzite, asistent activ la parcare cu PARKTRONIC, cameră pentru deplasarea în marșarier, jante din aliaj 16”, integrare smartphone Apple Car Play și Androir Auto, faruri LED, asistent frânare cu Active Break Assist sunt doar câteva dintre dotările acestui model.

Descoperă Mercedes-Benz Clasa E 200 d Start-Up Edition

Motorizare diesel, 160 cai putere, capacitate cilindrică 1.597 cmc, transmisie automată 9G-TRONIC, climatizare automată cu 2 zone de reglaj, scaune față încălzite, asistent activ la parcare cu PARKTRONIC, cameră pentru deplasarea în marșarier, jante din aliaj pe 17”, Sistem Navigație cu display de 12,3”, faruri LED, asistent la frânare cu Active Brake Assist, linie echipare exterior și interior Avantgarde sunt dotările care definesc modelul E 200 d Start-Up Edition.

Descoperă Mercedes-Benz GLE Coupe

Cucerește orice drum cu GLE Coupe și bucură-te de agilitate și siguranță la cel mai înalt nivel. La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, GLE Coupe îți face viața mai ușoară și îți oferă o experiență unică de condus.

Sus