Actualitate

Familie în doliu chiar înainte de Revelion

familie în doliu revelion

O familie este în doliu chiar înainte de sărbătoarea Anului Nou, după ce o femeie dată dispărută a fost găsită moartă pe malul unui râu.

Această femeie în vârstă de 69 de ani a fost dată dispărută de la data de 27 decembrie. Ea plecase de acasă și nu mai știau nimic de ea, membrii familiei în doliu căutând-o timp de două zile. Văzând că nu o găsesc, au anunțat poliția.

Mai multe echipe operative formate din polițiști, lucrători din cadrul Biroului Investigații Criminale Suceava, cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucovina cu câine de căutare persoane și o aeronavă fără pilot, jandarmi și 15 persoane voluntare au pornit în căutarea femeii.

După investigații amănunțite, pe raza satului Rușii-Mănăstioara, comuna Udești, s-au concentrat pe efectuarea de căutări în special pe albia râului Suceava, pe malul stâng și drept. La cca 1.5 km de aval, într-o porțiune cu vegetație deasă, a fost identificat cadavrul femeii. Nu erau urme vizibile de violență, însă polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Articol preluat de pe suceavanews.ro

Sus