Top 5 This Week

Related Posts

Fată de 12 ani, accidentată mortal pe trecerea de pietoni

O fată în vârstă de 12 ani a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un BMW la volanul căruia se afla directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava şi fost director al Regiei Naţionale a Pădurilor.

Groaznicul accident mortal a avut loc ieri, în jurul orei 10.00, pe DN 17, la Ilişeşti, în dreptul trecerii de pietoni din zona de urcare din apropiere de biserica monument istoric din comună, în faţa şcolii din localitate.

V. S. conducea un BMW seria 5 dinspre Suceava spre Gura Humorului. Acesta a intrat în Ilişeşti şi se afla în zona de urcare, cu două benzi. Ce a urmat a fost groaznic şi greu de explicat.

Conform martorilor, din dreapta sa s-au angajat în traversare trei fete. O maşină de pe banda I a redus viteza pentru a le da prioritate, nu însă şi şoferul BMW-ului, care circula pe banda a II-a, lângă axul drumului.

Una din fete, A. R., a fost lovită de BMW cu partea laterală dreapta şi aruncată în aer.

Fetiţa a fost găsită în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme, fractură de bază de craniu, traumatism cranio-cerebral sever, copilul fiind deja în comă de gradul III. Micuţa a fost transportată spre Spitalul Judeţean Suceava în stare critică şi, din păcate, la câteva ore de la accident, marţi, în jurul orei 15.00, a decedat.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles